DESASTER - Churches Without Saints LP Metal Blade

Etusivu > Vinyylit

DESASTER - Churches Without Saints LP Metal Blade
Toimituskulut alk.
22,95 €
sis. ALV 24,00 %

A1 The Grace Of Sin (Intro)
A2 Learn To Love The Void
A3 Failing Trinity
A4 Exile Is Imminent
A5 Churches Without Saints
A6 Hellputa
B1 Sadistic Salvation
B2 Armed Architects Of Annihilation (In Clarity For Total Obscurity)
B3 Primordial Obscurity
B4 Endless Awakening
B5 Aus Asche (Outro)

Swamp Music
Tuomiokirkonkatu 17
FI-33100 Tampere
puh. (03) 212 3087
e-mail tilaukset (a)
ma-pe 10-18, la 10-16

Second Hand Swamp Music
Verkatehtaankatu 11
FI-33100 Tampere
puh. (03) 212 3187
e-mail secondhand (a)
ma-pe 11-18, la 10-15

Swampin sisarliike Ideaparkissa
Ideaparkinkatu 4
FI-37570 Lempäälä
puh. 010-239 2090 WEB
e-mail ideapark (a)
ma-pe 11-20, la 10-18, su 12-18