V/A - Keeping The Faith / 21 Modern Soul Classics2LP Music on vinyl

Etusivu > Vinyylit

V/A -  Keeping The Faith / 21 Modern Soul Classics2LP Music on vinyl
Toimituskulut alk.
29,95 €
sis. ALV 24,00 %

A1 –Larry Saunders On The Real Side 3:31
A2 –The Carstairs It Really Hurts Me Girl 3:30
A3 –Crown Heights Affair Dreaming A Dream 3:05
A4 –Pat Lundy Party Music 4:09
A5 –Derek Martin Beautiful Woman 3:14
B1 –Street People You're My One Weakness Girl 3:09
B2 –Brother To Brother In The Bottle 3:19
B3 –The Moments Nine Times 4:32
B4 –Carl Douglas I Want To Give You My Everything 2:38
B5 –Soul Train Gang (2) Country Girl 3:22
C1 –Baltimore First Class* Filled With Desire 3:42
C2 –Rhetta Young My Man Is On His Highway 3:22
C3 –The Moments I Got The Need 2:42
C4 –Jeanne Napoli Forget That Girl 2:27
C5 –Universal Mind (3) Something Fishy Is Going On 4:15
C6 –Crown Heights Affair Every Beat Of My Heart (New Disco Version) 5:45
D1 –Benny Troy I Wanna Give You Tomorrow 5:13
D2 –Duprees* Check Yourself 3:11
D3 –Carrie Lucas I Gotta Keep Dancing 5:07
D4 –Festivals* Gee Baby 2:39
D5 –Mother Freedom Band Beautiful Summers Day 2:30

Swamp Music
Tuomiokirkonkatu 17
FI-33100 Tampere
puh. (03) 212 3087
e-mail tilaukset (a) swampmusic.com
ma-pe 10-18, la 10-16

Second Hand Swamp Music
Verkatehtaankatu 11
FI-33100 Tampere
puh. (03) 212 3187
e-mail secondhand (a) swampmusic.com
ma-pe 10-18, la 10-16

Swampin sisarliike Ideaparkissa
Ideaparkinkatu 4
FI-37570 Lempäälä
puh. 010-239 2090 WEB
e-mail ideapark (a) swamp.fi
ma-pe 11-20, la 10-18, su 12-18