HIM - XX – Two Decades Of Love Metal

Etusivu > Kotimaiset

HIM - XX – Two Decades Of Love Metal
Toimituskulut alk.
7,95 €
sis. ALV 24,00 %

Strange World
Join Me (In Death)
Wings Of A Butterfly
The Kiss Of Dawn (radio edit)
The Funeral Of Hearts (radio edit)
Right Here In My Arms (radio edit)
Buried Alive By Love (radio edit)
Gone With The Sin
Your Sweet Six, Six, Six
The Sacrament (radio edit)
Wicked Game
Killing Loneliness
Bleed Well (radio edit)
In Joy And Sorrow (radio edit)
Poison Girl
Scared To Death
When Love And Death Embrace (radio edit)
Heartache Every Moment

Swamp Music
Tuomiokirkonkatu 17
FI-33100 Tampere
puh. (03) 212 3087
e-mail tilaukset (a) swampmusic.com
ma-pe 10-18, la 10-16

Second Hand Swamp Music
Verkatehtaankatu 11
FI-33100 Tampere
puh. (03) 212 3187
e-mail secondhand (a) swampmusic.com
ma-pe 11-18, la 10-15

Swampin sisarliike Ideaparkissa
Ideaparkinkatu 4
FI-37570 Lempäälä
puh. 010-239 2090 WEB
e-mail ideapark (a) swamp.fi
ma-pe 11-20, la 10-18, su 12-18